-
-
Zoek met minimaal 3 karakters
- Inloggen
-
- Uw winkelwagen is leeg
Winkelmandje wijzigen - Webshop
Let op! Wij zijn een groothandelsbedrijf, het is helaas niet mogelijk om als particulier bij ons te bestellen.
Bolmaat | I |
Hoogte in cm | 60 |
Bloeitijd | September - Oktober |
Planttijd | Februari - Mei |
Artikel nummer | 129440 |
Product omschrijving
De Helianthus tuberosus heeft zowel sierwaarde (de gele bloemen) als een culinaire waarde. De knollen, aardperen, van de Helianthus tuberosus kunnen gegeten worden. Je kan ze koken (15-20 minuten) of in schijfjes bakken. Ze smaken naar artisjok en schorseneer. Bij voorkeur direkt na de oogst gebruiken. Sommige beweren dat de smaak van de knollen beter en zoeter word na een periode van vorst. Bij voorkeur direkt na de oogst gebruiken. Sommige beweren dat de smaak van de knollen beter en zoeter word na een periode van vorst.-
SEPTEMBER - OKTOBER -
60